AVG

Wat is de AVG?

AVG staat voor Algemene verordening gegevensbescherming en vervangt de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), waardoor er binnen de hele Europese Unie één privacywet van toepassing is. Binnen de Europese unie wordt gesproken over GDPR (General Data Protection Regulation).

 

Twents Gitaarfestival hecht veel waarde aan de bescherming van uw data en de data van uw klanten, daarom hebben wij ter bescherming van uw data en die van uw klanten de nodige technische en organisatorische maatregelen getroffen. Voor u tickets en voor de nieuwsbrief slaan we gedurende……. Periode u gegevens op, zodat we u onze dienstverlening en service kunnen bieden. De nieuwsbrief wordt verzonden middels Mailchimp, u kunt zich te allen tijde uitschrijven op de nieuwsbrief door onderaan de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken, u gegevens worden dan ook automatisch verwijderd.

U ontvangt de nieuwsbrief als u al eerder toestemming heeft gegeven deze te willen ontvangen.

Voor de ticketing hebben we u persoonsgegevens nodig, zodat u ook zeker weet dat u de ticket ontvangt en dat deze geldig is. Na een periode van …. verwijderen wij deze gegevens weer.

Voor meer informatie over ons privacyreglement, kunt u het gehele privacy reglement inlezen op onze website, waarin ook staat welke gegevens we voor welke doeleinden bewaren.

Mocht u na het lezen van het privacyreglement toch nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met ons bestuur. De contactgevens staan op onze website, www.twentsgitaarfestival.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Twents Gitaarfestival Sponsor search
Stad Enschede
 
VSBfonds
 
 
 
Egta
 
 
 
 
 
Rabobank_Logo
 
kaliber kunstenschool
 
Provincie Overijssel Logo
 
WAK-Logo
 

EuroStrings Nieuws

Workshops

Facebook

[custom-facebook-feed]