Dubbelconcert: Israel Golani & Judicael Perroy

Written by cskadmin. Posted in Archief 2015

Israel Golani

Israel Golani

Israel Golani studeerde aan de universiteit van Tel-Aviv cum laude af als musicoloog. Zijn interesse voor historische tokkelinstrumenten leidde hem naar de renaissance-luit. Hij volgde masterclasses bij Hopkinson Smith en Nigel North. Vervolgens studeerde hij bij Fred Jacobs aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam en bij Elisabeth Kenny aan de Royal Academy of Music in Londen, waar hij zich bekwaamde als theorbe-speler.

Israel werkte met diverse gerenommeerde orkesten samen, waaronder het Rotterdams Philharmonisch Orkest (Matthäus Passion), het Amsterdams Symfonie Orkest, het Barcelona Liceu Orkest (Pergolesi’s Stabat Mater) en het Koninklijke Vlaamse orkest De Filharmonie.

 

 

Judicael Perroy

Judicael PerroyJudicael Perroy werd in 1973 geboren in Parijs. Op 7-jarige leeftijd begon hij met gitaarles bij Raymond Gratien. Op zijn 11de won hij zijn eerste prijs, gevolgd door een reeks overwinningen die culmineerde in het winnen van de GFA in 1997. Sindsdien geeft hij over de hele wereld concerten en masterclasses. Hij is een veelgevraagd gastdocent. Sinds 2011 is hij als docent verbonden aan het conservatorium van Lille.

Zaterdag 16 mei
Locatie ?
Aanvang: 20:00 uur
Entree: € 25,-

Voorafgaand aan dit concert spelen de winnaars van het EGTA concours elk een muziekstuk naar eigen keuze.

Twents Gitaarfestival Sponsor search

Facebook

[custom-facebook-feed]