Ensemble Festival

Written by TGFPR. Posted in Workshops

In de hemelvaartvakantie, op zaterdag 1 juni, vindt de Festival Ensembledag plaats, in samenwerking met EGTA. Een hele dag muziek maken samen met anderen. Net als vorig jaar is er niet één ensemble maar worden er maar liefst vijf ensembles gevormd.

Een festival voor gitaristen van alle niveau’s, dus ook voor gitaardocenten!
Verdeeld over vijf ensembles wordt er die dag gerepeteerd onder leiding van ervaren ensembleleiders, ook hebben we nog een muzikale verrassing voor de deelnemers. Als afsluiting is er aan het einde van de middag een concert. Daarin laten de vijf ensembles horen waar ze die dag samen aan hebben gewerkt.

Voor het Festival Ensemble geef je je individueel op. Aan de hand van de ingevulde vragenlijst wordt je ingedeeld in één van de ensembles. De bladmuziek volgt per mail.

Hou de website in de gaten voor de start van de aanmeldingen. Dit kan straks via de website van EGTA.

In de avond om 20:00 uur vindt het concert van het legendarische Duo Assad plaats. Als je een gitaar liefhebber bent, wil je dit concert niet missen! Meer informatie over de kaartverkoop volgt binnenkort.

De kosten om deel te nemen zijn €15 p.p.

Locatie: ArtEZ Conservatorium Enschede
Organisatie: Twents Gitaar Festival & EGTA-Nederland

Inschrijven niet langer mogelijk!

Nieuwsbrief ontvangen?

Twents Gitaarfestival Sponsor search
Stad Enschede
 
 
 
 
Jan Zonjee
 
 
 
Egta
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EuroStrings Nieuws

Workshops

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.