Vestig je als internationale gitarist – word EuroStrings Young Star!

Written by TGFPR. Posted in Nieuws

Heb je altijd al een verlangen gehad om in verschillende landen op te treden? Wil je meer leren over performancekunst en de klassieke gitaarsector? Wil je jezelf uitdagen en meedoen met de gemeenschap van jonge gitaarvirtuozen? Nu heb je de mogelijkheid om een ​​wereldwijde carrière te ontwikkelen en contact te leggen met opkomende gitaristen. Doe mee aan de internationale competities van de EuroStrings Festivals en win jouw plek in EuroStrings Young Star Exchange-programma!

 

EuroStrings – European Guitar Festival Collaborative is het eerste Europese platform in de klassieke gitaarsector, opgericht door Zagreb Guitar Festival, met 14 klassieke gitaarfestivals uit heel Europa.

 

EuroStrings ondersteunt de opkomst van nieuwe talenten onder EuroStrings Festivals en biedt de winnaars van de internationale wedstrijden van het festival de mogelijkheid om een ​​internationaal publiek te bereiken, om internationaal te werken en nieuwe markten te betreden.

 

Het platform biedt een reeks aan internationale kansen voor winnaars van de internationale competities van EuroStrings-festivals, zoals het Twents GitaarFestival. Zoals concertreizen, educatieve- en trainingsprogramma’s die de professionele ontwikkeling van gitaristen bevorderen en hen helpen een succesvolle internationale carrière te ontwikkelen.

 

Vanaf 2018 kunnen alle winnaars van internationale wedstrijden van EuroStrings Festivals deelnemen aan het Young Stars Exchange-programma en verschillende festivals in Europa bezoeken, waar ze concerten, masterclasses en verschillende educatieve programma’s zullen volgen. De Young Stars worden ook aangemoedigd om te concurreren in de jaarlijkse EuroStrings Winnaars Competitie, waar de Europese winnars tegen elkaar uitkomen. Daar hebben ze kans om ​​geldprijzen te winnen en een internationale carrière te ontwikkelen door concerten die ze aangeboden worden in de VS ( Guitar Foundation of America) en in China (Altamira. Guitar Foundation en Opus 119). Hoe werkt het?Meld je aan voor de internationale gitaarwedstrijden van EuroStrings Festivals van jouw interesse, in Nederland is dat het Twents Gitaarfestival (10-13 mei 2018). Wees klaar om je beste prestaties te laten zien. Door de competitie te winnen op een van de EuroStrings-festivals, word je automatisch onderdeel van het EuroStrings Young Stars Exchange-programma voor 2018/2019, met de mogelijkheid om naar verschillende EuroStrings-festivals te toeren en deel te nemen aan de EuroStrings-winnaarswedstrijd. De Eurostrings-leden zijn: Festival Guitarra Guimaraes, Portugal; Internationales Gitarrenfestival Rust, Oostenrijk; Zagreb Guitar Festival, Kroatië; Szeged Guitar Festival, Hongarije; Sarajevo International Guitar Festival, BiH; Twents GitaarFestival, Nederland; Nikšić Guitar Festival, Montenegro; Tampere Guitar Festival, Finland; Sofia GuitArt Festival, Bulgarije; Tallinn Guitar Festival, Estland; Internationaal Gitaarfestival Mottola, Italië; Internationaal gitaarfestival José Tomás Villa De Petrer, Spanje; Internationaal Gitaarfestival Nuertingen, Duits; London Guitar Festival, Verenigd Koninkrijk. Ga voor meer informatie over de toepassing van wedstrijden naar de officiële website van het festival waarin u bent geïnteresseerd! www.twentsgitaarfestival.nl Ga voor meer informatie over de EuroStrings naar de website: www.eurostrings.eu

Twents Gitaarfestival Sponsor search

Facebook

[custom-facebook-feed]