What Is? – EuroStrings

EuroStrings Logo Twents Gitaarfestival


We zijn vereerd om aan te mogen kondigen dat we onderdeel zijn geworden van EusroStrings, Europees Gitaar Festival Samenwerkingsverband.

Dit is het eerste Europsese platform in de klassieke gitaarsector, opgericht door het Gitaarfestival Zagreb.

Het platform is geco-financierd door het Creatief Europa Programma van de Europese Unie voor de periode 2017-2021.

De platform festivals zijn Festival Guitarra Guimaraes, Portugal; Internationales Gitarrenfestival Rust, AustriaZagreb Guitar Festival, Croatia; Szeged Guitar Festival, Hungary; Sarajevo International Guitar Festival, BiHTwents GitaarFestivalThe Netherlands; Nikšić Guitar Festival, Montenegro; Tampere Guitar Festival, Finland; Sofia GuitArt Festival, Bulgaria; Tallinn Guitar Festival, Estonia; International Guitar Festival Mottola, ItalyInternational Festival Of Guitar José Tomás Villa De PetrerSpain; International Guitar Festival Nuertingen, German; London Guitar Festival, UK

Wat betekent dat voor de deelnemers aan onze internationale gitaar-competitie?

EuroStrings creëert een reeks internationale kansen voor de winnaars van onze internationale competitie, inclusief concerttournees, educatieve programma’s en ze krijgen de mogelijkheid om internationaal publiek te bereiken en nieuwe markten te betreden.

Door het meedoen aan onze competitie krijg je de kans om de titel de EurosStrings Artist te winnen en deel te nemen aan het Artists uitwisselingsprogramma. Via dit programma neem je deel aan een concerttour naar verschillende EuroStrings-festivals en kan je jezelf uitdagen tijdens de EuroStrings Competitie met andere winnaars van de Festivals. De winnaar van de EuroStrings Competitie krijgt een prijs van € 5.000,- en krijgt het aanbod voor één of meer concerten in de USA, georganiseerd door de Guitar Foundation of America, en in China, georganiseerd door de Altamira Guitar Foundation en Opus 119.

Ontwikkel je wereldwijde carrière! Doe mee aan onze internationale competitie en maak connectie met opkomende gitaristen in het EuroStrings platform.

Meer informatie over EuroStrings op de website www.eurostrings.eu

EuroString Brochure

Creative Europe Programme Logo Twents Gitaarfestival

Nieuwsbrief ontvangen?

Twents Gitaarfestival Sponsor search
Stad Enschede
 
VSBfonds
 
 
 
Egta
 
 
 
 
Rabobank_Logo
 
kaliber kunstenschool
 
Provincie Overijssel Logo
 
WAK-Logo
 

EuroStrings Nieuws

Workshops

Facebook

[custom-facebook-feed]