Workshop Multimedia en digitalisering

Written by TGFPR. Posted in Workshops

Multimedia en digitaliseringOp vrijdag 27 mei zal multimedia bedrijf de Buz een workshop geven waarin alle ins & outs en do’s en don’ts aan bod komen in en om de wereld van het filmen.

De pandemie heeft de digitalisering in sneltreinvaart gezet. Muziek wordt niet meer afgespeeld maar “gestreamed”, gitaarlessen gaan moeiteloos via een videoverbinding en daarnaast zal iedere gitarist die een carrière op wil zetten beginnen met een paar filmpjes op het internet. De wijze waarop muzikanten zich profileren op het internet bepaald in steeds grotere mate het contact met je publiek.

Alhoewel de kern van de gitaartraditie voor altijd gepaard zal blijven gaan met de live ervaring, zorgt bovengenoemde ontwikkelingen er ook voor dat het voor iedereen erg makkelijk is om de nieuwste trends en ontwikkelingen in het vakgebied te volgen. Daarnaast hoeven er geen kapitalen meer te worden geïnvesteerd in een volle CD kast.

Het is hoe dan ook een ontwikkeling die niet ongezien aan het Twents Gitaarfestival voorbij gaat en daarom hebben we het initiatief genomen een workshop te organiseren.

In de workshop wordt gesproken over positionering t.o.v. de camera, verlichting, beeld bewerking, audio opnametechniek en welke equipment niet meer mag ontbreken in iedere home studio.

Vrijdag 27 mei
14:00 uur
Kaliber Kunstenschool
Prijs: €25

Twents Gitaarfestival Sponsor search

Facebook

[custom-facebook-feed]